На цьому тижні народні депутати не приймають закони, а вислуховують побажання від українців. Іншими словами - працюють з виборцями. Але минулі два тижні були дуже насичені для українських законодавців: були проголосовані десятки питань, звільнені члени ЦВК і опрацьовано багато інших важливих аспектів.

Знай.ua вирішив зробити добірку фотографій нинішніх народних обранців, де видно, куди вони іноді кидають свій цікавий погляд. Звичайно, ми не стали показувати сотні знімків, де наші «слуги народу» дивляться в телефони або свої планшети, ми постаралися для вас знайти найцікавіше ...

Дзеркало

Вірніше не дзеркало, а все той же телефон, але член партії «Слуга Народу» Ольга Савченко використовує його і як косметичний аксесуар, коли потрібно привести себе в порядок перед роботою.

Свет мой зеркальце, скажи...

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також, якщо вже писати про смартфони, то іноді нардепи так запрацьовуються, що користуються перевернутим телефоном. Як видно член «Опозиційною платформи «За життя» Наталія Королевська не дуже стежить за своїм iphone, так як скло у нього розбите.

В опозиції все навпаки

Жіночі форми

Звичайно, в силу того, що в цій Верховній Раді дуже багато молодих жінок, їм дуже складно сховатися від захоплених чоловічих поглядів. При тому вони самі часом дають привід, щоб їхні колеги зачаровано дивилися на них.

Як тут пройти повз?

Найчастіше під пильні погляди потрапляє соратниця Володимира Зеленського Ірина Аллахвердиева. Наприклад, її сусід Максим Ткаченко нерідко кидає на неї зацікавлені погляди.

При цьому Аллахвердиевої достатньо кого-небудь поцілувати, щоб відразу прикувати до себе увагу.

Депутатка любить яскраві сукні

Також популярністю у чоловіків користується красуня з «Слуги народу» Ольга Савченко, яка також за пленарний день збирає цілий «врожай» захоплених поглядів. При тому дивляться її колеги не тільки на обличчя.

Але не лише чоловіки можуть проявляти цікавість до тих чи інших частин тіла. Наприклад, Маргарита Шол зацікавилася або ременем свого колеги по партії Артема Дмитрука, або ж щось побачила там ще цікавіше.

Що вона там такого побачила?

Простір і годинник

Також нерідко новообрані депутати піднімають погляд вгору на ложу преси. Депутаткам подобається, коли їх фотографують у вдалому ракурсі.

Ліза Богуцька вже встигла дати їжу для розмов

Ольга Савченко, наприклад, завжди передає привіт фотографам.

З-поміж місць куди падали погляди парламентаріїв - годинник. Наприклад, соратниця Юлії Тимошенко Ольга Бєлькова, коли все ніяк не починалося засідання, дуже часто поглядала на нього.

А юна голова української делегації Парламентської Асамблеї Ради Європи Єлизавета Ясько, яка днями заявила, що Україна відмовляється від участі в осінній сесії ПАРЄ, любить дивитися в простір.

Напевно, там, у себе в голові вона бачить, як наша країна стає повноправними членом ЄС.

Нагадаємо, раніше Зеленський обговорить з Трампом питання українсько-американської взаємодії

Як повідомляв портал "Знай.ua", відбулася перша зустріч Президента України з діаспорою у США

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський обговорив з Меркель "Нормандський формат"