Глава прес-офісу партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук повідомила про плани політичної сили з приводу призначень на ключові посади у Верховній Рада.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Кравчук на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Кравчук, кадрові питання вирішували в Трускавці разом з Володимиром Зеленським.

Верховна Рада
Верховна Рада

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Отже, на посаду голови Верховної Ради України фракція делегує Дмитра Разумкова, на посаду першого заступника голови ВР — Руслана Стефанчука. Партію "Слуга народу" може очолити Олександр Корнієнко. Кандидатом на посаду голови фракції є Давид Арахамія. У нього буде 15 заступників", — написала спікер.

Також вона зазначила, що у політсили є пропозиції щодо кандидатур керівництва комітетів Верховної Ради. Однак прізвищ поки не назвала.

Нагадаємо, "Нікого про це не просив": Зеленський жорстко відповів на питання, яке хвилює мільйони українців.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського приготували українцям феєричний сюрприз: три кроки до комфортного життя.

Знай.uа писав, Богуцька розповіла, що відбувалося на зустрічі із Зеленським у Трускавці: "Головне - не вляпатися".