Український блогер Карл Волох опублікував на своїй сторінці в Facebook інформацію про те, що після того як в серпні 2019 року Володимир Зеленський, президент України, приїхав на нараду з Закарпатськими митниками, ситуація особливо не змінилася. Нещодавно зафіксували випадок великої контрабанди.

Скріншот поста, Facebook Карл Волох
Скріншот поста, Facebook Карл Волох

"Як відомо, найрадикальніший спосіб боротьби з контрабандою на митниці - коли сонцесяйний преЗЕдент особисто розганяє її керівництво і призначає нових начальників - політично грамотних, ідеологічно правильно пофарбованих. Саме так сталося на Закарпатті під час історичного візиту і супутньої наради з митниками", - пише блогер.

За словами Волоха, словацькі поліцейські затримали кілька українських автомобілів з рекордною партією бурштину. Його везли з України в Словаччину, щоб потім відправити до Гонгконгу. Волох зазначив, що не можна говорити про те, що факт контрабанди на західному кордоні України вдалося повністю викорінити після того, як Володимир Зеленський розпорядився звільнити колишнє керівництво митниці.

Зеленський в ДФС, Яндекс.Новини
Зеленський в ДФС, Яндекс.Новини

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Волох з іронією додав, що Вадим Пристайко, міністр закордонних справ України, може засудити дії сусідньої держави в дискредитації зусиль у правоохоронній системі від президента.

Волох додав, що деякі користувачі відзначили, що самим по собі є дивним факт того, що затримали саме партію бурштину. Адже з його незаконним видобутком вже повинні були закінчити, а легальний ще не запровадили.

Нагадаємо, раніше ледь живі і з пневмонією: українець переправляв через кордон 13 нелегалів в холодильнику.

Також Знай.uа писав, що харківські прикордонники затримали злочинця: намагався сховатися від правосуддя в Росії.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що контрабанду довелося відкопувати: тисячі пачок сигарет сховали в тоннах корисних копалин.