Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов розповів, як президент Зеленський відреагував на скандал, який розгорівся після пісні про підпал будинку колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої.

Реакція президента була короткою, заявив Пікалов у програмі Світське життя.

"Я написав йому: "Ну що?". Він сказав: "Отож". І все. Це гумор, це жарти. Це жарти, треба на це дивитися якось легше. Але мені здається, що, якщо Володимир Олександрович сьогодні не був би президентом країни, цей номер зайшов би, все б сміялися і не було б ні зауважень, ні проблем — нічого", - сказав Пікалов.

За словами шоумена, тепер Кварталу доведеться обережніше писати сценарії з приводу тих, кого висміюють гумористи, після скандалу, який розгорівся по всій країні.

"Це проблеми цих людей, але після цього випадку, напевно, будемо робити так, щоб нікому не нашкодити, тому що накинулися на хор Верьовки. Вони співають дуже красиво", - сказав Пікалов, зазначивши, що після скандалу гірше співати вони не стали.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що у вівторок, 17 вересня, під Києвом спалахнув будинок ексглави НБУ Валерії Гонтарєвої. Сама колишня очільниця НБУ назвала цей день "найважчим у житті". У шоу "Вечірній квартал" натомість висміяли пожежу в будинку Гонтарєвої.

Євген Кошовий разом з хором Верьовки виконав пародію на популярну фольклорну пісню "Горіла хата". Так, судячи з фабули, "хата" Гонтарєвої "згоріла від сорому".

Нагадаємо, Гонтарева заявила, що не подаватиме до суду на Коломойського: "Не вистачить коштів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ігор Лесєв прокоментував скандал з номером про Гонтареву: "Давайте ще пошкодуємо Свинарчука".

Також "Знай.ua" писав, що речниця Зеленського Мендель потрапила у неприємності через поїздку до Станиці Луганської: на фото помітили...