У п'ятницю, 15 листопада, глава Офісу президента Андрій Богдан та його заступники Кирило Тимошенко і Юрій Костюк зібрали близько 20 іноземних і українських журналістів на зустріч у форматі off the record. Ключовими темами зустрічі були роботі парламенту і Кабміну, переговорів з Росією, розведення військ.

Богдан був емоційний, вжив лайку, і його навіть попросили вибирати слова.

Богдан вважає, що Міжнародному валютному фонду більше нічого вимагати від України — депутати виконали головні вимоги, ухваливши в першому читанні закон про продаж сільгоспземель і повернули кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Андрій Богдан, фото - Корупція Інфо
Андрій Богдан, фото - Корупція Інфо

Тепер МВФ хоче знати, наскільки близький до влади олігарх Ігор Коломойський. Переконати іноземних партнерів, що він не веде свою гру у команді президента складно. Богдан висловлював невдоволення роботою Ради і Кабміну і казав, що не знає, як переконати Захід, що влада й олігарх Ігор Коломойський — це не одне і те саме.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Зазначимо, що це не перша така зустріч Богдана з журналістами, попередня відбулася 24 жовтня

Нагадаємо, раніше помічник Зеленського Андрій Єрмак провів зустріч з американським лобістом, який допомагав Кремлю.

Також Знай.uа писав, що в мережу злили кадри таємного побачення людей Зеленського та Трампа: "Пропонують будь-які гроші...".

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Богдан опинився в епіцентрі гучного конфлікту, бізнесмен розкрив карти: "Хотів 10 мільярдів доларів".