Помічник президента України Андрій Єрмак за інформацією з закритих джерел збирається просувати на посаду голови КМДА юриста Олексія Резнікова, уродженця Львова, повідомляє Політрада.

Резніков - український державний і політичний діяч, партнер ЮФ "Астерс" (з листопада 2018 року), заступник міського голови секретар Київської міської ради (з червня 2014 року по грудень 2015), заступник голови Київської міської державної адміністрації (з квітня 2016 року) адвокат.

Андрій Єрмак (фото - прес-служба чиновника)
Андрій Єрмак (фото - прес-служба чиновника)

За деякими припущеннями таким призначенням може бути досягти компроміс з Юлією Тимошенко. Саме лідерка "Батьківщини", нещодавно пішла в опозицію до Зеленському, контролює частину депутатів у Київраді.

Юлія Тимошенко в ефірі програми "Право на владу"
Юлія Тимошенко в ефірі програми "Право на владу"

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Допускають, що відразу після цього призначення тіньові фінансові потоки столиці будуть розділені між Єрмаком і Тимошенко. У такій ситуації Віталій Кличко залишиться так званим "весільним генералом " для галочки", виконують потрібні доручення.

Нагадаємо, в комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки увійшов скандальний депутат-мажоритарник Руслан Требушкин.

Як повідомляв Знай.uа, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що пропонувала президенту Володимиру Зеленському кадри з своєї старої команди.

Також Знай.uа писав, що народний депутат України від президентської партії "Слуга народу" Роман Іванісов, який був обраний по 153 округу (Рівненська область), приховав від Центральної виборчої комісії той факт, що в лихі 90-е роки був засуджений і відбував термін за зґвалтування неповнолітньої.