Нагадаємо нашим читачам, що Президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою ще в жовтні 2019 року з офіційним візитом відвідали Японію, де взяли участь в інтронізації імператора Нарухіто. Ця подорож не залишилася непоміченою з боку медіа. Наряд першої леді ще довго обговорювали в мережі.

Дружина президента отримала закиди з приводу неповаги до японських традицій, згідно з якими жовтий колір можна носити тільки членам імператорської родини. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Олена та Володимир Зеленські в Японії, РБК
Олена та Володимир Зеленські в Японії, РБК

Однак, виявилося, що подібна заборона діяла лише до VIII століття. Посольство Японії також прокоментувало "інцидент", зазначивши, що дрес-коду щодо кольору вбрання у них немає, і наряд першої леді лише підкреслив повагу до традицій країни.

Олена Зеленська в Японії, РБК
Олена Зеленська в Японії, РБК

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Відомо, що Олена Зеленська прокоментувала "скандал" у недавньому інтерв'ю для модного українського видання. За її словами, вона під час поїздки була повністю задоволена своїм образом від українського дизайнера... поки не побачила публікації в мережі та ЗМІ. Невелику помилку в дрес-коді для закордонної поїздки допустити непросто. Справа в тому, що перед будь-яким візитом МЗС приймаючої країни надсилає протокол, в якому вказано всі нюанси. Український дизайнер, який пошив вбрання Зеленської для Японії, отримав замовлення на дві сукні за місяць та погоджував їх з першою леді.

Нагадаємо, Олена Зеленська зізналася, чому ховає сина від українців: "Не хоче, щоб...".

Як повідомляв Знай.uа Олена Зеленська розповіла про інтимні подробиці після інавгурації чоловіка: "Мене позбавили".

Знай.uа писав, Олена Зеленська оприлюднила фото з лікарні: що сталося з першою леді.