Перша леді Олена Зеленська зізналася, що недуже зраділа тому, що її чоловік Володимир Зеленський вирішив балотуватися на посаду українського президента. Про це вона повідомила в інтерв'ю Vogue.

Олена і Володимир Зеленские

Так, за словами Олени, вона з самого початку знала, що їх сім'я після перемоги на виборах зіткнеться з безліччю труднощів.

"Мені не вистачає часу побути наодинці з собою. У мене двоє дітей, тому я і раніше рідко залишалася одна. Свій простір у мене був хіба що в машині, за кермом. Зараз мене позбавили цього - я завжди з охороною. Для усамітнення залишилася ванна кімната. Але мені пощастило з людьми, які опинилися в моєму особистому просторі: вони вміють мовчати, коли мені потрібна тиша, і можуть підтримати розмову, якщо відчувають, що це потрібно", - сказала перша леді.

До того ж, вона розповіла, що ймовірність того, що її чоловік піде на вибори, вони обговорювали давно. Але про остаточне рішення Олена вже дізналася з соціальних мереж 1 січня 2019 року. У свою чергу Зеленський сказав, що просто забув попередити її про це.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Олена і Володимир Зеленские

Нагадаємо, що в грудневому номері Vogue UK представляє масштабний проект з Оленою Зеленської, першої леді країни.

Як повідомляв портал Знай.ua, перша леді Зеленська висловилася про Чемпіонаті світу з легкої атлетики.

Також портал Знай.ua писав, що Олена Зеленська розповіла на сторінках глянцю про життя в новому статусі, нові обов'язки і можливості, а також про моду як інструмент культурної дипломатії.