Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі школярами-учасниками форуму. У рамках спілкування український президент висловив бажання обновити депутатський склад Верховної Ради, зауваживши, що "вже пора міняти й цих".

Володимир Зеленський зазначив, що країна "повинна бути свіжа, цікава і нова":

Володимир Зеленський, скріншот Facebook
Володимир Зеленський, скріншот Facebook

"Країна повинна бути такою, якою є ви — свіжа… щось нове, щось дуже цікаве. Тому, будь ласка, Даша, підтягуйте таких, як ви до Верховної ради. Нікому не кажіть, але вже пора міняти і цих", - сказав він. Володимир Зеленський

Раніше від Зеленського вже звучала заява про розпуск партії "Слуга народу". Президент зазначив, що такий перебіг подій може відбутися вже через рік, якщо депутати "почнуть їсти один одного".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот Facebook
Володимир Зеленський, скріншот Facebook

У разі розколу у фракції "Слуга народу" залишиться 100 осіб. - саме стільки налічує ядро фракції. Серед них списочники, і лояльні до президента мажоритарники, а також люди з умовної групи "кварталу".

Нагадаємо, раніше Разумков зізнався про конфлікт із Богданом

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Львовом сталася пожежа у військовій частині, що забрала життя майора

Також "Знай.ua" писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують сліз