Знімок з колишнім актором студії "Квартал 95" та нардепом від фракції "Слуга народу" Юрієм Корявченковим разом із новим начальником поліції Кривого Рогу Сергієм Лукашовим насмішив українців.

Так, Лукашов оголосив про особистий прийом громадян, що викликало підвищений інтерес до нього, передає блогер Сергій Бондаренко на особистій сторінці у Facebook.

На знімку крім начальника криворізької поліції можна помітити ще чотирьох чоловіків, один з яких — Юрій Корявченков, більш відомий як Юзик. Нардеп має чималі габарити, а Лукашов навпаки — невисокий на зріст.

На фото всі четверо чоловіків стоять на задньому плані, а попереду стоїть начальник поліції Кривого Рогу. При цьому можна помітити, що він значно нижче всіх присутніх. У зв'язку з цим блогер не втримався і пожартував, що Юзик з'їв старого начальника криворізької поліції.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Користувачі мережі оцінили такий гумор і додали кілька жартів в коментарях.

Нагадаємо, Зеленський зізнався, що в особистому житті найбільше любить "бутерброд".

Як повідомляв портал Знай.ua, захоплені РФ "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу" взяли курс на Одесу.

Також Знай.ua писав, Зеленський задумав розправу над депутатами: "І цих...".