Виключений нардеп з фракції "Слуга народу" Антон Поляків опублікував на своєму Telegram-каналі четвертий фрагмент аудіозаписи розмови колишніх колег по партії з поліцейськими Кривого Рогу, в якому йде мова про дільбу бізнесу з металобрухту в місті і схеми "договорняків".

"Друзі, надійшов четвертий фрагмент переговорів. Коментарі зайві. Слухаємо, насолоджуємося і прозріваємо", - написав він.

скріншот

У записі чутно, як Юрій "Юзик" Корявченков представляє своїм співрозмовникам колегу-лобіста Володимира Захарченка.

"Ще момент ми проговорили з Володею про те, що наш Володимир Захарченко – він взагалі був, ну, колишніх не буває, і зараз народний депутат, працівник правоохоронної системи. Звільнився у 2006 році", - сказав нардеп.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Потім Захарченко говорить про свавілля, яке влаштовують "слуги народу".

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

"Я не просто готовий, я з вами поділюся реальним станом справ, хто чим займається. Зараз так вийшло, я зустрічаю колишніх злочинних авторитетів, які стали шанованими людьми. І ось вони зі мною говорять: "Володимир, навіть ми того не робили, що зараз роблять ваші колеги. Те, що звучить неправильно як "кришують". Вони не "кришують". Вони очолюють". Я кажу відверто", - відзначив Захарченко.

У розмові чути фразу про те, що люди, які вкладаються в металобрухт, не отримують відкати. Також вони обговорили комунікацію між учасниками схеми.

"Я уточнюю, мені треба розуміти. У нас людина не буде дзвонити всім. Комусь повинен дзвонити одному. Мені, як керівнику, комусь з ваших. Припустимо, я буду дзвонити всім. Йому треба з кимось конкретно з криворізьким. З Володею, чисто з криворізькими", - заявив Юзик.

Голос на тлі відповідає, що потрібно контактувати з "рішалами" питань в органах.

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

"Комунікація з поліцією, з правоохоронцями – це ось Володимир, супер. По ГЗК – я не беру ГЗК", - пояснив Корявченкову один із співрозмовників.

"Так, це ми обговоримо, щоб він тут не зашивався. Тому що "чорнуху" всю він буде вбивати. Він повинен бути повністю незалежним", - наказав нардеп.

На це хтось відповідає йому: "Повний карт-бланш, у вас "криша".

Нагадаємо, як "слуги народу" і Зеленський заступилися за Юзика після скандалу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков відхрестився від "слизького" скандалу з Юзиком.

Також портал Знай.uа писав, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія був заздалегідь поінформований про аудіозаписи з розмовами.