У партії "Слуга народу" розгорівся новий скандал за участю нардепа Юрія Корявченкова (Юзика). Виключений депутат від пропрезидентської фракції Антон Поляков опублікував аудіозаписи, де Юзик разом з колегами обіцяв контролювати кримінальні справи в Кривому Розі і збирати "данину" з бізнесу.

Ймовірні учасники розмови: Владлен Неклюдов, Юрій Кисель, Олена Криворучкіна, В'ячеслав Медяник, Юрій Корявченков і його дружина Тетяна.

З боку співробітників поліції: глава поліції Дніпропетровській області Володимир Огурченко і головний поліцейський Кривого Рогу Сергій Лукашов.

Як відзначає Obozrevatel, цього разу учасником корупційного й бандитського скандалу став найближчий соратник президента Юрій Корявченков. Не весільний фотограф, тамада або людина, яка примкнула до президента за місяць до виборів. А людина з "Кварталу 95", яка тривалий час перебувала в прямому підпорядкуванні у Зеленського.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому на аудіозапис ні Офіс президента, ні партія "Слуга народу", ні сам Корявченков не відреагували. Ймовірно, нова влада вирішила просто промовчати і проігнорувати "рішалово" в стилі 90-х.

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

Нагадаємо, у мережу злили таємну розмову, як "слуги народу" вирішують питання з Нацполіцією.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардепам компенсували мільйонні суми на житло.

Також портал Знай.uа писав, що "слуга народу" Булах пішла по стопах Яременка та Киви.