Цими днями перший віце-спікер Руслан Стефанчук зробив гучну зізнання. Так, він розповів, що має намір повернути державі усі гроші, компенсовані йому за оренду житла. Щоправда, Голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія має іншу думку та каже, що все було "чесно".

Нагадаємо, що нещодавно Стефанчук втрапив у дуже гучний скандал. Так, він проживав у помешканні власної тещі, та водночас отримував компенсацію від держави за нібито її оренду. Відтак, днями перший віце-спікер написав заяву на голову Верховної Ради, аби усі його відшкодування повернули назад із його зарплатні.

Давид Арахамія, фото: Уніан
Давид Арахамія, фото: Уніан

Водночас, Арахамія має іншу думку та вважає, що це є неправильним, адже Стефанчук "за законом усе робив нормально".

"Він завжди орендував. Він міг би зараз жити в готелі "Київ", це було би дорожче. Ви б щось сказали? Не сказали. А зараз його намагаються покарати, за те що він правду написав? Це неправильно з точки зору етики", – наголосив він.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також нардеп зауважив, що Стефанчук "дуже порядна, культурна, інтелігентна людина", за яку він готовий "битись до останнього".

Нагадаємо, Зеленський стривожив здогадками про пранкера "Джокера": "Він зараз серед нас...".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський змусив мера Очакова червоніти на очах у всього міста: "Їх тут немає".

Знай.uа писав, Зеленський повторив перед Небесною Сотнею головну обіцянку Порошенка.