Виключена з президентської партії "Слуга народу" нардеп Ганна Скороход збирається створити позафракційну депутатську групу разом з Антоном Поляковим. Про це вона заявила в ефірі телеканалу Zik із залу суду, де проходило засідання у справі її чоловіка Олексія Алякіна.

Скороход повідомила, що інші політичні сили не запрошували її в свої фракції. Тому вона вирішила створити власну депутатську групу.

"Ні, не пропонували, і як ми з Антоном (Поляковим, - ред.) неодноразово говорили, ми й далі йдемо з програмою президента, підтримуємо президентський напрямок і збираємося створити власну депутатську групу справжніх "слуг народу", - зазначила нардеп.

Скороход Анна Костянтинівна,news.liga
Скороход Анна Костянтинівна,news.liga

Скороход поскаржилася на главу комітету Верховної Ради з енергетики Андрія Геруса. За її словами, він примушував усіх членів комітету до голосування.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Він вважає, що він бог комітету, і всі рішення повинні прийматися так, як він сказав. Нам перед комітетом надсилали повідомлення про те, як за якого рішення на комітеті голосувати", - зауважила депутатка.

Нагадаємо, у партії "Слуга народу" офіційно не працевлаштована жодна людина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Скороход Ганна заявила, що депутатам доплачують у "конвертах" по 5 тисяч доларів.

Також портал Знай.uа писав, як чоловік вагітної Скороход "косив" під АТОшника.