Екс-нардеп від "Радикальної партії" та український журналіст Ігор Мосійчук прокоментував гучну заяву народного обранця та від партії "Слуга народу" Олександра Ткаченко щодо нового законопроекту, який має на меті врегулювати ЗМІ. Зробив він це у власному телеграм-каналі.

Зауважимо, що цими днями відбулася зустріч за ініціативи Ткаченка та представників інтернет-ЗМІ. Відтак, колишній генеральний директор телеканалу "1+1" презентував новий закон “Про медіа”, а також заявив, що в будь-якому випадку, врегулювання ЗМІ буде.

Олександр Ткаченко
Олександр Ткаченко

"Я попросив вас не бути байдужими до цього питання. Ми все одно це врегулюємо. А ось те, як ми це зробимо, сильно залежить від вас", - головний меседж нардепа.

Окрім цього, Ткаченко додав, що якщо будуть врегульовані медіа, то це торкнеться і блогерів, на яких буде накладений податок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відтак, така заява не сподобалася журналісту та колишньому радикалу Ігору Мосійчук, який вже висловив власну думку стосовно цього, і зауважимо, без матів не обійшлося.

"Ви для початку бл*дей у власній фракції відрегулюйте, а вже потім про ЗМІ та блогерів згадуйте. Регулятори х*єві", - обурився колишній нардеп.

Нагадаємо, що прийшов кінець епохи вільних медіа: Ткаченко показав, як у Зеленського хочуть підім'яти всі ЗМІ

Як повідомляв Знай.uа Зеленський змусив мера Очакова червоніти на очах у всього міста: "Їх тут немає".

Знай.uа писав, Зеленський повторив перед Небесною Сотнею головну обіцянку Порошенка.