Українського підприємця і агроолигарха Олега Бахматюка оголосили в розшук у справі "VAB Банку". Його анкету розмістили на сайті МВС і вже розшукує НАБУ. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

На сайті повідомляється, що стаття звинувачення - ст. 91 ч. 5, ст. 209 ч. 3.

Скріншот, МВС

У свою чергу Бахматюк стверджує, що на даний момент перебуває за кордоном у справах і готовий спілкуватися зі слідчими через адвоката або ж по відеозв'язку.

"Це чергова маніпуляція. Наші міжнародні адвокати здивовані такою позицією. Є адвокати, є мої права як громадянина України. Ми готові спілкуватися зі слідчими, надавати документи. Хочемо розуміння процесу і конструктивного діалогу", - заявив підприємець.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Олег Бахматюк

Також Бахматюк наголосив, що йому не пред'явили ні підозри, ні порядку.

"не Можна вручати підозра, просто вивішуючи її на стовпа", – сказав він.

Бізнесмен додав, що справа НАБУ про стабкредите VAB Банку "надумане і притягнуто". За його словами, заяви, в тому числі від міжнародних партнерів, в підтримку Олександра Писарука про відсутність змови про стабкредите свідчать і про невинність бізнесмена.

Скріншот, МВС

Нагадаємо, що різке зростання цін на курятину і яйця в 2017 році, ще більше знизив рівень життя малозабезпечених українців, був штучно спровокований – такий був висновок розслідування Антимонопольного комітету України.

Як повідомляв портал Знай.ua, власник одного з найбільших українських агрохолдингів UkrLandFarming Олег Бахматюк пролив світло на конфлікт між ним і головою Офісу президента Андрієм Богданом.

Також портал Знай.ua писав, що суд припинив чергову спробу адвокатів Олега Бахматюка, екс-власника банків, що лопнули "Фінансова ініціатива", "VAB Банк2 і господаря агрохолдингу Ukrlandfarming, "відмазати" свого підопічного від кримінальної відповідальності.