На днях в Америці зробили гучне звернення. Так, заступник держсекретаря США і ймовірний новий посол США в Росії Джон Салліван розповів, що поліпшення відносин між Білим домом і Кремлем залежатиме від того, як Москва буде виконувати мінські угоди, аби врегулювати військовий конфлікт на сході України. Про таке політик заявив під час зустрічі з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим, пише 112 канал.

Лавров, фото - ІноЗМІ
Лавров, фото - ІноЗМІ

"Заступник держсекретаря Салліван знову заявив міністру закордонних справ Лаврову, що поліпшення двосторонніх відносин залежить від прихильності Москви мінським угодами і відмови від зусиль по підриву наших демократичних процесів", - йдеться в повідомлені.

Окрім цього, Салліван і Лавров обговорили "широке коло регіональних і двосторонніх питань", серед яких проблеми міжнародної безпеки: обстановка в Північній Кореї та Сирія.

Нагадаємо, ООН не зможе судити Росію за злочини проти цивільних під час війни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, скільки українців Путін запроторив за грати в Криму, цифри шокують.

Також Знай. ua писав, що у Путіна заговорили про мільярдної компенсації Україні.