Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього главу Нацкомісії регулювання енергетики і комунальних послуг Дмитра Вовка. За даними преси, ексочільник НКРЕП зараз переховується в Бельгії.

Андрій Герус розкрив схему, за якою, на його думку, Порошенко разом із Дмитром Вовком наживав мільйони на електроенергії, яка імпортується в Україну з Росії. Крім того, колишній чиновник фігурує у справі "Роттердам+".

Дмитро Вовк, фото: Уніан
Дмитро Вовк, фото: Уніан

Дмитро Вовк був обраний тимчасовим виконувачем обов'язків глави Національної комісії регулювання енергетики та комунальних послуг у грудні 2014 року.

У 2015 році його призначили главою НКРЕКП. Вовка звільнили із займаної посади під приводом планових кадрових перестановок наказом колишнього президента Петра Порошенка від 26 травня 2018 року.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше з'явилися чутки про розшук Інтерполом Дмитра Вовка

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям уріжуть субсидії в опалювальний сезон

Також "Знай.ua" писав, що опублікували результати експертизи формули "Роттердам+"