Як відомо, цими днями народний депутат від фракції "Слуга народу" Роман Іванісов втрапив у дуже гучний скандал. Відтак, депутата підозрюють у жорстокому зґвалтуванні, яке сталося ще у далеких 90-х.

Наразі глава України Володимир Зеленський заявив, що скандального нардепа із фракції "Слуга народу" вигнано. Про це він розповів у своєму третьому відеозверненні до українців.

Володимир Зеленський, фото: Олександр Сенько
Володимир Зеленський, фото: Олександр Сенько

"Третього депутата було виключено з партії “Слуга народу”, і ми цим пишаємося, тому що в нас триває очищення, тому що ми дійсно партія народна: ми служимо народу України. І набрали людей із народу — звичайних людей. І завжди казали, що якщо ми будемо знаходити щось кримінальне, чи якісь новини будуть про "договорняки", чи якісь кримінальні справи... Так ось, коли будемо знаходити таких людей, будемо їх виключати", — заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський влип у гучний скандал через Голодомор

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп назвав Україну корупційною державою

Також "Знай.ua" писав, що донька дружка Януковича пішла по стопах Зайцевої, мажорка вчинила скандальне ДТП