Український президент Володимир Зеленський через поминальну церемонію під час роковин Голодомору отримав на свою адресу порцію критики від користувачів мережі.

Так, юзер Олексій Захарченко висловив глибоке співчуття через той факт, що коли президент з першою леді підійшли до пам'ятника жертвам Голодомору, там було порожньо.

Олена і Володимир Зеленські, Прес-служба ОП
Олена і Володимир Зеленські, Прес-служба ОП

За словами користувача десятки людей принесли до пам'ятника кошики, лампадки і букети квітів, які до моменту президентського виступу прибрали. Про це стало відомо завдяки повідомленню Олексія в мережі Facebook.

Пост Олексія Захарченка, Facebook
Пост Олексія Захарченка, Facebook

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Шановний Володимир Зеленський, поясніть, будь ласка, навіщо ви прибрали всі лампадки і квіти, які сьогодні українці поклали до меморіалу пам'яті жертв Голодомору? Закликаю вас вибачитися за неприпустимі й огидні дії вашої команди та протоколу! В демократичних європейських країнах за такі "дії" вас би вже попросили піти..." – написав Захарченко.

Нагадаємо, сценарист "Кварталу 95" Жидков вперше показав свою дружину, фанати здивовані: "Схожа на Олену Кравець".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський звернувся до народу: "Ми українці. І нам все під силу. Але...".

Знай.uа писав, голова правління ПриватБанку в реанімації: захопився самурайським боєм на мечах.