Як відомо, у суботу, 23 листопада, по всій Україні та світі вшановують пам'ять жертв Голодомору. Відтак, після того як Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою поклали пам'ятні колоски скорботи до знаку жертвам Голодомору, остання опублікувала цілий пост присвячений цій жахливій події.

За її словами, це страшна трагедія, яка зруйнували тисячі людських життів.

"26 людей щохвилини – стільки гинуло від штучного голоду. Це було цілеспрямоване та цинічне винищення мого народу, яке неможливо зрозуміти та прийняти. Свічка у вікні сьогодні надвечір – наш спомин і молитва про кожного з мільйонів померлих тоді...", - пише Зеленьська.

Олена і Володимир Зеленські, Прес-служба ОП
Олена і Володимир Зеленські, Прес-служба ОП

Також вона додала, що українці ніколи не забудуть про жертв Голодомору.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Ми продовжимо робити все, щоб ні 86 років, які минули, ні десятиліття ганебного замовчування трагедії не стерли пам'яті українців, не послабили нашої скорботи, і щоб якомога більше людей в усьому світі розділили її з нами", - підсумувала дружина президента.

Нагадаємо, нардеп-ґвалтівник Іванісов хоче пояснити все Зеленському.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський заговорив про повернення анексованого Криму.

Також Знай. ua писав, що Зеленський зустрінеться з Трампом.