Стало відомо, що американський президент Дональд Трамп пояснив залучення свого адвоката Рудольфа Джуліані до політики стосовно України високим рівнем корупції в нашій країні. Про це він повідомив в ефірі FoxNews.

Дональд Трамп

Так, за його словами, Україна є корумпованою країною, а Джуліані – правильна кандидатура, щоб вести з нею справи.

"Він певною мірою ікона в цій країні з двох причин. Він найкращий мер в історії Нью-Йорка. І він кращий борець зі злочинністю за, можливо, останні 50 років", - заявив глава держави.

"Він також мій друг і чудовий чоловік. Доводиться мати справу з корумпованою країною. Джуліані отримав повноваження за свою репутацію. Коли Руді Джуліані їде туди, а ти чуєш, що країна корумпована, це багато значить", - аргументував президент.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дональд Трамп

Більш того, Трамп зазначив, що Америка не дасть багато грошей, які потім "будуть вкрадені і відправляться на чужі банківські рахунки".

"Україна відома як третя найкорумпованіша країна світу", - заявив Дональд.

Також слід підкреслити, що у Джуліані немає офіційної посади в адміністрації Білого дому, і саме тому його надмірна роль у формуванні політики Сполучених Штатів щодо України є одним з ключових питань у розслідуванні про імпічмент американського лідера.

Нагадаємо, що радник з політичних питань посольства США в Україні Девід Холмс підтвердив, що американський президент Дональд Трамп міг тиснути на українського лідера Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент США Дональд Трамп в інтерв'ю телеканалу Fox News заявив, що американський посол в Україні Марі Йованович відмовилася повісити в посольстві його офіційний портрет.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський може зустрітися з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом в кінці поточного року або на початку 2020 року.