Президент Володимир Зеленський може відправити у відставку Кабмін Олексія Гончарука вже в найближчі місяці. Виявилося, що Офіс президента не може керувати урядом.

Крім того, у президента незадоволені роботою деяких міністрів, пише "Апостроф".

"Основний конфлікт: президент бачить нездатність керувати Кабміном", - повідомило джерело в ОПУ.

Повідомляється, що Гончарук має розбіжності з головою Офісу Андрієм Богданом, чиєю "квотою" неофіційно вважається прем'єр.

Гончарук, фото - 24 Канал
Гончарук, фото - 24 Канал

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Також є претензії до окремих міністрів та інших чиновників з системи вищої виконавчої влади. Так, в Офісі незадоволені падінням митних надходжень. В цьому звинувачують главу ГТС Максима Нефьодова, який, як вважають на Банковій, поки не справляється з покладеними на нього обов'язками", - йдеться в матеріалі.

За словами джерела, це підводить Зеленського до думки про необхідність перезавантаження Кабмін і звільнення самого прем'єр-міністра. Зараз розглядаються два терміни можливої відставки Кабміну – кінець цього року або весна 2020 року.

Володимир Зеленський, Офіс президента
Володимир Зеленський, Офіс президента

Нагадаємо, Зеленський стрімко втрачає популярність серед українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський опублікував звернення до українців на тему земельної реформи.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський порівняв Зеленського і Порошенка.