Американський ЛГБТ-активіст Франк Арчер (Frank Archer) опублікував статтю про обмеження прав ЛГБТ-спільноти в Україні та закликав трьох членів нового українського уряду, які за його даними належать до київського гей-ком'юніті, зробити камінг-аут.

У своїй статті "Добре бути геєм" Арчер закликав зробити визнання трьох "слуг народу": Милованова, Гончарука і Нефьодова.

Арчер звернув увагу на інтерв'ю Милованова, яке він дав телеканалу "Прямий". За словами ЛГБТ -активіста, міністр проговорився і назвав ім'я свого американського чоловіка, а також зізнався, що у нього в Києві є коханець.

Тимофій Милованов, фото з відкритих джерел

Також Арчер у свої статті згадує Гончарука та Нефьодова, як "протягом багатьох років не пропускали жодног гей-параду в Європі".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Обтяжений колосальним завданням поліпшення економіки України шляхом звільнення тисяч корумпованих чиновників, змін законів і надання компаніям нових можливостей, новий кабінет міністрів України наразі не говорив відкрито про свою сексуальність і почуття через тиск соціальних стереотипів. Це можна змінити", - пише Арчер.

прем'єр-міністр Олексій Гончарук, фото з відкритих джерел

Він зазначає, ЛГБТ-спільнота людей в Україні, яка намагається відстояти свої права, зростає. Арчер зазначив, що в Україні вже кілька років поспіль проводяться гей-паради. Є також сотні інших заходів, на яких активісти гей-прайду можуть зустрітися один з одним і консолідуватись. Ці всі події, на думку активіста, допомагають іншим ділитися своїм досвідом і пом'якшують забобони і дискримінацію.

"Нещодавно кілька людей зробили сміливий крок, який зганьбив українських гомофобів. Кілька ветеранів війни з Росією на сході України відкрито заявили про свою сексуальну орієнтацію. Ті, хто взявся за зброю в Україні, щоб захистити свою країну, користуються великою повагою в суспільстві. Цей крок змусив багатьох українців переосмислити свої погляди і змінити свою агресивну точку зору на альтернативний спосіб життя", - зазначив Арчер.

Нагадаємо, у Києві представники ЛГБТ повстали проти жорсткого пресингу

Як повідомляв портал Знай.ua, хейтери накинулися на Осадчу через ЛГБТ-спільноту

Також Знай.ua писав, українські ЛГБТ-моделі підтримали людей з ВІЛ епатажною фотосесією