Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі, а в підписі до нього відкрито підтримала ЛГБТ-спільноту. Але телезірку жорстко хейтять за це.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Катя Осадча з'явилася в яскравій помаранчевої кофті, поверх якої накинула світлу джинсову курточку. На голові у неї теж помаранчева кепочка, під якою розпущене волосся, а на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка.

У підписі до фотографії Катя Осадча написала: "Ми всі рівні! Вірю, що Україна швидкими темпами йде до толерантності суспільства. Київ, має гарну і безпечну гордість". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію телезірки, більшість, звичайно, хейтять зірку, але є ті, хто виступив на її захист.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.