Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому постала в стильному образі, але без макіяжу.

На знімку, який з'явився в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки у неймовірно красивому, стильному і зручному луці. Катя сфотографувала себе в автомобілі, вона як би прилягла на задньому сидінні. Вона з'явилася на фото у біло-червоно-чорній картатій сорочці, поверх якої накинула чорну курточку із забавним анімалістичним принтом. При цьому волосся Каті зачесане назад і злегка розпатлане, а на її обличчі величезні сонцезахисні окуляри і немає макіяжу. Телезірка поклала одну руку на голову, а другою себе фотографує, вона дивиться в камеру і злегка посміхається.

У підписі до фотографії Катя Осадча написала: "За останні два тижні ми були у двох відрядженнях, записали великий концерт "Вечір Прем'єр", побували на десятці заходів і записали три десятки інтерв'ю. Вже майже 14 років нашому світському марафону. Завтра вийдемо в ефір пізно, але варто дочекатися @svitsketv. До зустрічі в ефірі 00:15".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників телеведучої, фоловери почали засипати Катю Осадчу компліментами в коментарях. Фанати відзначають відмінну фігуру телезірки, і її вміння показати себе. Деякі також помітили, що Катя без свого фірмового аксесуара капелюшка, що їй дуже личить. "Так вже багато років минуло, час летить непомітно. Катя, ви, як завжди, чудово виглядаєте", "Ви молодчинка! Цікаво дивитися на Вас!", "Просто і зі смаком, красуня", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.