Перед відльотом до Естонії та Литви президент України Володимир Зеленський звернувся до українців. Він сказав, що доручив уряду в мінімальні терміни ліквідувати заборгованість із зарплатні перед українськими лікарями та вчителями.

"Добрий ранок, Україно. Хоча не для всіх він добрий. Мені надіслали повідомлення, що в деяких регіонах вчителі і лікарі не отримали заробітну плату з вересня", - звернувся до українців Зеленський просто із аеропорту "Київ".

"Їду до наших добрих друзів та надійних союзників – у Естонію та Литву. Маємо обговорити протидію спільним загрозам зі Сходу та спільні можливості на Заході", - зазначив український лідер.

Зеленський, фото - The Quebec Times
Зеленський, фото - The Quebec Times

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Президент на своїй сторінці в Instagram написав, що не хоче залишати вдома гострі невирішені питання. І висловив переконання, що за найближчі два дні Кабмін погасить заборгованості із зарплати перед лікарям та вчителям.

"Дуже прошу, щоб Уряд зібрався і позитивно та швидко вирішив це питання", - підсумував Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський у випуску "Відверто з президентом" пообіцяв, що незабаром Росія поверне всю "начинку" захоплених рік тому кораблів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський влип у гучний скандал через Голодомор.

Також Знай.ua писав, Зеленський пожартував "по-чорному" про українську медицину: "Не дай Боже, зламати руку чи ногу".