Як відомо, нещодавно Росія повернула захоплені кораблі у Керченській затоці ще у минулому році. А відтак, грубо порушила правила Міжнародного трибуналу з морського права, адже "до нитки" обчистили катери "Бердянськ", "Нікополь" і "Яну Капу".

Наразі ж глава України Володимир Зеленський у своєму третьому випуску "Відверто з президентом" пообіцяв, що незабаром все те, що забрали – повернути.

Володимир Зеленський, фото: Twitter / Володимир Зеленський
Володимир Зеленський, фото: Twitter / Володимир Зеленський

"Все як обіцяли, так і зробили: спочатку повернули наших полонених, політичних в'язнів, а зараз і кораблі. Так, там не все гаразд – деякого обладнання там немає, але зараз з'являться списки, чого немає. По-перше, ми звернемося до Росії і вона обов'язково нам це поверне. Але, по-друге, в будь-якому разі за три місяці наші військові, які будуть готові", - наголосив Зеленський.

Зауважимо, що після мародерства росіян, із корабля зникли не тільки унітази, а й спідня білизна одного з членів екіпажу.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський влип у гучний скандал через Голодомор

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп назвав Україну корупційною державою

Також "Знай.ua" писав, що донька дружка Януковича пішла по стопах Зайцевої, мажорка вчинила скандальне ДТП