Президент України Володимир Зеленський на власному Youtobe-каналі опублікував своє третє інтерв'ю, де звернув увагу на одне важливе питання, яке стосується пунктів швидкої допомоги. Відтак, він розповів, що вже в наступному році в Україні закуплять пів тисячі карет швидкої та усі старі автомобілі замінять.

"Одним з пріоритетів наступного року буде відкриття пунктів швидкої допомоги… "Швидкі" є, а пунктів допомоги немає. Знаєте, є такий чорний жарт медиків: якщо ви на мосту Патона зламали, не дай Боже, руку чи ногу, то треба переповзати на лівий берег, бо саме там є пункт швидкої допомоги...", - сказав Зеленський.

Швидка допомога, Фокус
Швидка допомога, Фокус

За його словами, масштабне оновлення розпочнеться вже в з цього році.

"Зараз ми поставили задачу, щоб МОЗ підготував велику кількість у містах і містечках пунктів швидкої допомоги. До кінця цього року ми купуємо 500 "швидких". Завдання на наступний рік – щоб не було жодної "швидкої", якій понад 6 років", - наголосив Зеленський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський у випуску "Відверто з президентом" пообіцяв, що незабаром Росія поверне всю "начинку" захоплених рік тому кораблів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський влип у гучний скандал через Голодомор

Також Знай.ua писав, Зеленський зробив гучну заяву щодо ґвалтівника Іванісова