Народний депутат України Анна Скороход, яку нещодавно виключили із пропрезидентської партії "Слуга народу" зробила заяву про майбутній вихід із партії її колег. Депутатка повідомила про 11 "слуг народу", які планують покинути партію, проте не назвала їхніх прізвищ.

Народна обраниця відмовилася повідомляти конкретні прізвища, пояснивши, що наразі конкретика буде зайвою.

Ганна Скороход, фото: 24 канал
Ганна Скороход, фото: 24 канал

"Точно зараз сказати не можу. Але те, що колеги дзвонять і кажуть, що найближчим часом збираються приєднатися, то такі дійсно є... Не можу давати прізвища. Як я можу здавати?" - сказала Скороход. Анна Скороход

Проте Анна Скороход зауважила, що це ті люди, які "хочуть, щоб їх чули й з ними рахувалися". Раніше депутатка заявляла про намір об'єднати довкола себе однодумців у Верховній раді, таким чином створивши свою команду. Скороход розраховує на близько 60 нардепів, які приєднаються до нової фракції.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Анна Скороход та Володимир Зеленський, фото: Facebook
Анна Скороход та Володимир Зеленський, фото: Facebook

Нещодавно Зеленський виключив зі "Слуги народу" вже третього нардепа, імені якого не назвав. Очевидно, що мова може йти про Романа Іванісова. Після появи інформації про його судимість за групове зґвалтування, Арахамія заявив, що той має піти з фракції.

Нагадаємо, раніше Анна Скороход заявила, що набиратиме свою команду в Раді

Як повідомляв портал "Знай.ua", Скороход розповіла, що відбувається за лаштунками Ради

Також "Знай.ua" писав, що Скороход після виключення зі "Слуги народу" заявила про підкуп депутатів