Російські журналісти опублікували в мережі досить цікаву інформацію про те, що президент Російської Федерації Володимир Путін і відома гімнастка Аліна Кабаєва перебувають у шлюбі з 2011 року. У той час у Аліни вже виблискувала обручка на пальці, а медіа писали, що Кабаєва народила Путіну сина.

Вже багато років нічого не було чутно про особисте життя ватажка кримських і донецьких терористів, проте нещодавно в життя господаря Кремля увірвалася студентка журфаку Аліса Харчева. Особа 25 років спочатку привертала увагу Путіна в календарі, знявшись у відвертому вигляді. Про це повідомляють російські журналісти.

Коханка Путіна Аліса Харчева, maine-coon
Коханка Путіна Аліса Харчева, maine-coon

За словами правої руки Путіна Дмитра Пєскова, Путін оцінив подарунок, надісланий йому поштою, сказавши: "Дівчатка симпатичні".

Пізніше дівчина зробила наступний крок, розмістивши своє фото в соціальних мережах на день народження Путіна з відкритим декольте і чорною кішкою на руках, підписавши його: "Кішечка чекатиме на Володимира Володимировича у мене вдома".

Коханка Путіна Аліса Харчева, maine-coon
Коханка Путіна Аліса Харчева, maine-coon

А ось вже в 2019 році Аліса все-таки змогла домогтися уваги Володимира Путіна. З відкритих джерел стало відомо, що президент подарував дівчині квартиру в Москві і місце на підземній парковці будинку на вулиці Мінській. Там живуть і всі близькі Путіна: друзі, родичі та донька.

Нагадаємо, Порошенко і Добкін "конструктивно" поспілкувалися в мережі: "Іди н***й, п'яне опу**ло".

Як повідомляв Знай.uа слуга не народу: партію Зеленського спонсують кримінальники, - ЗМІ.

Знай.uа писав, Зеленський чесно відповів щодо Путіна, Іванисову та опалювального сезону: "Дотиснули, молодці!".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще