Чинному президенту Росії Володимиру Путіну та олімпійській чемпіонці Аліні Кабаевій вже довгі роки приписують роман. За цей час з'являлася різна інформація по цій темі.

Так, останнім часом у всіх на слуху версія того, що спортсменка народила від глави держави двійню. Кілька років тому також ходили чутки про те, що у Кабаєвої з'явилася дитина і він точно від Путіна. Однак в мережу просочився знімок старшого хлопчика і у багатьох користувачів мережі просто не залишилося сумнівів з цього приводу.

Користувачі відзначили, що син Кабаєвої має схожість з Володимиром Путіним в юності.

"Вилитий Путін", "Хлопчик дуже схожий", "Як дві краплі води", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Офіційних коментарів цим багаторічним чуток і раніше, не дає жодна з сторін.

Раніше повідомлялося, що знаменита російська спортсменка Аліна Кабаева народила двійню. Народжувала в Центрі акушерства і гінекології імені Кулакова в Москві. У дні, коли приблизно повинні були проходити пологи Кабаєвої в медичному закладі переселили цілий поверх.

Про це розповіла одна з пацієнток Центру, яка на той час там проходила лікування.

За її словами, з 20 квітня в Центрі акушерства і гінекології імені Кулакова в Москві почало коїтися щось дивне. Всюди ходили люди з раціями і навушниках. Пізніше оголосили про те, що пацієнтів будуть переселяти. Це стосувалося цілого поверху і половини іншого.

Нагадаємо, коханка Путіна народила двійню.

Як повідомляв Знай. ua, пацієнтка розповіла, що відбувалося в той час у лікарні.

Знай. ua писав, що спливли похмурі таємниці російського президента.