Російські ЗМІ поширюють інформацію про те, що олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, якій вже давно приписують любовний зв'язок з президентом РФ Володимиром Путіним, народила двійню.

36-річна спортсменка нібито народжувала в центрі акушерства і гінекології імені Кулакова в Москві. Джерело уточнює, що немовлята з'явилися на світ 7 травня.

Джерело повідомило також, що палата породіллі знаходиться на четвертому поверсі. З метою забезпечити кращу охорону молодій мамі, інших жінок нібито відселили з відділення. При цьому одна з помічниць Кабаєвої відповіла, що не буде коментувати чутки.

Варто відзначити, що інформація про те, що Кабаєва народила, повідомляється не вперше. Ще сім років тому в 2013 ЗМІ також писали, що нібито колишня спортсменка народила доньку і теж від Путіна. У 2009 році повідомляли, що коханка Путіна народила ще й сина.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше Аліна Кабаєва дала відверте інтерв'ю про свою сім'ю. Як зазначила російська спортсменка, дитинство в неї було безтурботним і щасливим.

Також самого Путіна не раз запитували про одруження. До того ж на одній з прес-конференцій про це запитала людина з оточення Кабаєвої.

Нагадаємо, що відверті знімки коханки Путіна просочилися в мережу. Показали більше, ніж потрібно. На них Кабаєва позує в пікантних позах.

Як повідомляв портал Знай.uа, 6 травня у британській королівській родині з'явився сьомий спадкоємець на престол. Принц Гаррі і Меган Маркл вперше стали батьками. Сина назвали Арчі.

Також Знай.uа писав, що Путін готує масштаную війну. Військове керівництво Росії прийняло рішення про обов'язкову паспортизацію окупаційно-терористичних бандформувань Донбасу.