Стало відомо, що на офіційному сайті Кремля сторінку, яка присвячена главі української держави Володимиру Зеленському, ілюстрували фотографією Василя Голобородька. Він є персонажем популярного українського серіалу "Слуга народу", якого грав Зеленський до того, як обійняв посаду президента України.

Скріншот, сайт Кремля

Дане непорозуміння помітили співробітники видання Meduza, коли писали матеріал про недавню розмову двох президентів Зеленського і Путіна.

Незабаром після публікації даного матеріалу знімок Володимира Зеленського на офіційному сайті Кремля замінили.

Скріншот, сайт Кремля

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що президенту України Володимиру Зеленському в Естонії подарували електровелосипед.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський нині перебуває з офіційним візитом в Естонії, де зустрівся з президентом Керсті Кальюлайд. Упро час спільної прес-конференції в Талліні лідери держав розповіли про результати зустрічі, попозували репортерам, а естонська президент похвалила діджиталізацію в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський, під час офіційного візиту в Естонію, пролив світло на туманну тему бесіди з американським лідером Дональдом Трампом.