Народний депутат, член комітету Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Анна Скороход, яку нещодавно виключили з президентської партії "Слуги народу", заявила, що керівну посаду на держслужбі можна купити за 100 тисяч доларів.

Про це нардеп повідомила в інтерв'ю "Апострофу".

За інформацією Скороход, топ-посади продаються як на держпідприємствах, так і в уряді, а також у податковій та інших держслужбах.

При цьому ціна керівного місця, як стверджує депутат, "від ста тисяч доларів". Відомо, що таку суму називали Ганні люди у своїх скаргах.

Анна Скороход
Анна Скороход

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також вона додала, що, чим швидше можна відбити ціну посади, тим дорожче вона "коштує" на старті.

Нагадаємо, Ганна Скороход зробила заяву про майбутній вихід з партії її колег. Депутат повідомила про 11 "слуг народу", які планують покинути партію, проте не назвала їх прізвищ.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ганна Скороход збирається створити власну позафракційну депутатську групу разом з Антоном Поляковим.

Також портал Знай.uа писав, що Ганна Скороход заявила про те, що депутатам доплачують у "конвертах" по 5 тисяч доларів.