Перша леді Україна Олена Зеленська поділилася з підписниками у соціальній мережі святковими різдвяних фотографіями. Так, дружина президента Володимира Зеленського опублікувала незвичайні фото зі столиці Естонії Талліна.

Яскраві знімки з'явилися в Instagram-stories першої леді. "А тут вже дух Різдва!", - підписала вона одну з фотографій.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Варто відзначити, що на фотографіях Олена позує в стриманому білому пальто на тлі старого міста в Талліні. Дружина президента вибрала діловий, білосніжний образ, в якому вона шикарно виглядає на тлі європейського міста.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Цікаво, що на першій леді було вовняне пальто від відомого українського бренду Lake Studio. Цю марку одягу створили в 2014 році дизайнери Олеся Кононова і Анастасія Рябоконь. Зараз пальто можна придбати на сайті магазину за 20 875 гривень.

Нагадаємо, що Олена Зеленська виставила на аукціон горезвісну жовту сукню, в якій вона була на церемонії інтронізації японського імператора Нарухіто.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська розповіла, як впливає на рішення президента.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська відверто розповіла про життя у статусі першої леді.