Нагадаємо, що буквально днями президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська побували з візитом у Естонії. Відомо, що дружина президента провела зустріч з дітьми, які є учнями недільної школи "Надія".

Про це стало відомо завдяки публікації фото з зустрічі першої леді і юних українців на сайті Офісу президента.

Олена Зеленська з дітьми в Талліні, president.gov.ua
Олена Зеленська з дітьми в Талліні, president.gov.ua

Відомо, що курс навчання триває від 1 до 12 років і є безкоштовним. Учні часто відвідують Україну і відпочивають у літніх таборах, організованих по всій країні. Президент Асоціації українських організацій в Естонії Володимир Паламар зазначив під час зустрічі, що "завдяки популяризації української мови, культури та історії зберігається українська ідентичність дітей".

Олена Зеленська з дітьми в Талліні, president.gov.ua
Олена Зеленська з дітьми в Талліні, president.gov.ua

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Місію "Надії" важко переоцінити — нагадувати про коріння. Тут все сповнено любов'ю до рідного. Це відчувається", - зазначила Олена Зеленська у розмові з викладачами та студентами.

На знімку видно, що під час зустрічі з Оленою Зеленською всі діти були одягнені в українські вишиванки. Тому кожна фотографія виглядає дуже колоритно і зворушливо.

Нагадаємо, Олена Зеленська знайшла елегантний спосіб раз і назавжди "закрити рота" своїм злостивцям: "Передаю її як лот".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський зробив відверте зізнання про стосунки з Трампом: "Не люблю".

Знай.uа писав, тонкий натяк: президент Естонії подарувала Зеленському головний атрибут серіалу "Слуга народу".