Олена Зеленська, відома своєю активною позицією, продовжує відвідувати різні заходи. Перша леді вирушила на відкриття виставки, присвяченій глобальної акції "16 днів проти гендерного насильства". Івент, пройшов за підтримки Фонду ООН в області народонаселення, відбувся сьогодні, 25 листопада, у Міжнародний день боротьби з насильством проти жінок.

"Сьогодні у світі офіційно стартує акція "16 днів активізму проти ґендерно зумовленого насильства". Страшна статистика. За даними дослідження Фонду народонаселення ООН, проведеного торік, кожна третя жінка у світі – жертва насилля. Цифри щодо нашої країни просто лякають: щороку понад 1,8 млн українок потерпають від фізичної та сексуальної агресії", - написала перша леді.

Олена Зеленська, фото Іnstagram

Колега, з якою кавуєш перед початком робочого дня... Однокурсниця, з котрою випадково перетнулися на вулиці... Двоюрідна тітка, якій телефонуєш лише, щоб привітати з днем народження чи іменинами... Мама... Твоя донька... Чи ти сама?.. Олена Зеленська таким чином нагадала, що домашнє насильство в Україні – злочин, а не "прояв кохання".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Олена Зеленська, фото Іnstagram

У ньому взяли участь Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, урядовий уповноважений з питань гендерної політики, відома телеведуча і філантроп Маша Єфросиніна, народні депутати та інші.

Олена Зеленська, фото Іnstagram

Олена, участь якої в івенті заздалегідь не повідомляли, стала почесною гостею. Для виходу в світ ікона стилю вибрала незвичайний кежуал-образ. Чорні вузькі штани і светр з високим горлом, зверху на який наділу довгий піджак пісочного відтінку в дрібну чорну клітку. Доповнили образ чорні туфлі на низькому ходу, з аксесуарів Олена віддала перевагу дрібні сережки, а також символічну стрічку.

Олена Зеленська, фото Іnstagram

Волосся першої леді були акуратно заплетені в колосок з випущеними быля скронь пасмами, а макіяж зроблений легкий – з тонкими стрілками і натурального відтінку губами. Виглядала перша леді просто і стильно.

Нагадаємо, історія з "забороненим" вбранням Олени Зеленської отримала продовження: як насправді сприймають жовтий колір в Японії.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська порушила табу Японії на жовтий колір: як реабілітувалася перша леді, фото.

Знай.uа писав, телеведуча Василіса Фролова збаламутила мережа незвичайним вбранням: "Путін на всю голову".