28 листопада уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба розмістив у Facebook перший знімок з моменту ДТП, через яку постраждав він та його сини. Уточнимо, що з дня автомобільної аварії минуло чотири дні.

"Це були неймовірно важкі дні, як морально, так і фізично. З вірою в Бога сподіваюся, що все буде добре", - написав дитячий омбудсмен.

За його словами, з самого дня аварії він цікавився станом водія Фольксвагена, який прийшов сьогодні відвідати його в лікарні.

"Водій іншого автомобіля, Вадим, вже вдома, і сьогодні відвідав мене в лікарні, щоб дізнатися про мій стан і про стан моїх дітей! Каже, що почувається добре і готовий повернутися до роботи! Спасибі всім за підтримку і молитву! Це всім нам зараз дуже необхідно!", - повідомив Кулеба.

З моменту страшного ДТП пройшло 4 дні! Це були неймовірно тяжкі дні як морально, так і фізично. З вірою в Бога...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Geplaatst door Микола Кулеба op Donderdag 28 november 2019

Однак ні про свій стан, ні про стан сина чиновник не згадав ні слова.

Нагадаємо, трагічна ДТП з Миколою Кулебою під Києвом отримала скандальне продовження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кулеба 24 листопада потрапив у ДТП в Чабанах Київської області. В результаті аварії серйозно постраждали його діти — старший син Тимофій і 10-річний Єлисей.

Також портал Знай.uа писав, що один із синів Кулеби після аварії знаходиться в важкому стані в медикаментозній комі. Сам омбудсмен лежить у лікарні з переломами ребер і травмою грудної клітини.