Міла все життя живе з діагнозом ДЦП. Дівчина відвідала Верховну Раду як журналістка, щоб поговорити з народними депутатами на тему допомоги людям з інвалідністю, а також дізнатися, наскільки вони обізнані у цьому питанні.

Сюжет Міли опублікувало hromadske в соціальній мережі Facebook.

"Міла має діагноз ДЦП. Вона мріє стати журналісткою, але її не беруть на роботу. Ми спробували втілити її мрію і відправили до Верховної Ради поговорити з депутатами на тему допомоги людям з інвалідністю. Наскільки народні обранці в цьому обізнані і що Міла від них почула - дивіться у відео", - йдеться у публікації.

Що депутати роблять для людей з інвалідністю?

Міла має діагноз ДЦП. Вона мріє стати журналісткою, але її не беруть на роботу. Ми спробували втілити її мрію та відправили до Верховної Ради поговорити з депутатами на тему допомоги людям з інвалідністю. Наскільки народні обранці в цьому обізнані та що Міла від них почула — дивіться у відео

Geplaatst door hromadske.ua op Woensdag 27 november 2019

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, колишній народний депутат Ігор Мосійчук заявив, що отримав дані про подвійне громадянство ще одного члена президентської партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Скороход Ганна, яку нещодавно виключили з президентської партії "Слуги народу", заявила, що керівну посаду на держслужбі можна купити за 100 тисяч доларів.

Також портал Знай.uа писав, що народний депутат Роман Іванісов, який був вигнаний з партії "Слуга народу", у своїй біографії приписав фантомну освіту.