Народний обранець Ярослав Дубневич, якого підозрюють у розкраданні державних коштів, зробив неймовірний подарунок власному 20-річному сину. Відтак, політик переписав на нього частину своєї нерухомості та кілька компанії. Про це йдеться на сайті Bihus.info.

Зауважимо, що нардеп підозрюють у заволодінні державними грішми на понад 93 млн грн. Відтак, 31 жовтня Верховна Рада дозволила его арештувати. Вже 2 листопада Вищий антикорупційний суд обрав йому заставу у розмірі 100 млн грн. А також арештував частину підвладних нардепу земельних ділянок, квартир та будинків. Щоправда, у список увійшло не все, адже в день сплати застави, 20-річний син Дубневича Юрій отримав масу вкрай "дорогоцінних подарунків".

Ярослав Дубневич, Фото - Народний суд України
Ярослав Дубневич, Фото - Народний суд України

Серед них є такі:

  • житловий будинок з офісними приміщеннями на вулиці Франка у центрі Львова, загальною площею у майже 1 тис. кв. м. Будинок складається з 12 житлових кімнат, чотирьох кухонь, мансарди, підвалу та офісних приміщень на першому поверсі.
  • помешкання на 440 квадратів в селі Зубра на Львівщині
  • "Агропромислове підприємство "Львівське"

"Ми нічого протизаконного не робимо. Ми розпоряджаємося власним майном так, як ми вважаємо це за потрібне. Є певні позиції, де я є зараз власником. В реєстрі можете це чітко побачити. А чому, як, - це наша особиста справа" - сказав про подарунки Юрій.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Зі слів юриста, Дубневич все переписав на сина, аби надалі, якщо вину доведуть, не відбулося конфіскації.

"Особи часто списують з себе майно, щоб в майбутньому не було питання про конфіскацію. Якщо буде вирок через рік, два, п'ять, а власник не буде мати цього майна чи корпоративних прав у компанії, відповідно конфіскувати це майно буде неможливо. Це вони такі запобіжні заходи для себе роблять", - підсумовують юристи.

Нагадаємо, раніше одіозного депутата позбавили недоторканності

Як повідомляв портал "Знай.ua", згоду на затримання Дубневича підтримав 241 депутат

Також портал Знай.uа писав, генпрокурор зібрався покарати скандального депутата Дубневича.