Україні варто відмовитися від російського газу та почати видобувати власний. Окрім цього потрібно якнайшвидше закінчити війну на Донбасі, аби врятувати якомога більше українців. Про таке заявила відома співачка Руслана Лижичко в інтерв'ю для журналістів проекту Pavlovskynews.

За її словами, Україні потрібно відмовитися від газу Путіну та почати виробляти власний.

"Я однозначно не хочу будь-якого постачання газу. Вважаю, що це абсолютно неприпустимо… Ми можемо самі виробляти цей газ, ми можемо самі переходити на програму зеленого водню і наша труба стане "зеленої". Ми будемо експортувати наш водень вироблений на наших землях, нам не потрібен буде російський газ. Але вони не готові до цього, професійно не готові. Зараз вони вирішують, мовляв це менше зло - це російський газ, це точка", - із обуренням розповіла співачка.

Руслана Лижичко, переможниця Євробачення 2004
Руслана Лижичко, переможниця Євробачення 2004

Також співачка додала, що війну на Донбасі можна було і зовсім не розпочинати, а виною в цьому стали "жадні" політики.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Війну можна було не починати, якщо б свого часу наші політики не лячно вчинили, якби наші політики не захотіли б заробити на війні, заробити політично. Вона продається: ми нещасні, допомагайте, давайте нам гроші. Це неправильно, адже ми в першу чергу повинні зберегти життя хлопців. Я за те, щоб ми утилізували всі наслідки війни, щоб ми це правильно робили", - підкреслила знаменитість.

Нагадаємо, раніше Зеленський невдало пожартував, викликавши обговорення в мережі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Федина нарвалася на неприємності через гучне звернення до Зеленського

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський перед від'їздом з України раптово згадав про вчителів та лікарів