Справу нардепа від "Європейської солідарності" Софії Федини направили у ГПУ. Держбюро розслідувань направило на підпис Генпрокурора Рябошапки подання щодо притягнення до кримінальної відповідальності нардепа від "Європейської солідарності" Софії Федини. Про це йдеться у телеграм-каналі Політека.

За погрози вбивства президента України Володимира Зеленського, Федина і Звіробій будуть нести відповідальність.

"ДБР направили до ГПУ подання на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа від "ЄС" Софії Федини та волонтерке Марусі Звіробій. Їх підозрюють у погрозі вбивством президента. Також ГПУ готує зняття недоторканності з Федини", - йдеться у повідомленні.

Скріншот Федини з відео, де вона погрожувала Зеленському
Скріншот Федини з відео, де вона погрожувала Зеленському

Популярні новини зараз
Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Це означає, що Федині інкримінують ч. 1 ст. 346 КК України. Також ст прокуратури направлено проект подання до Верховної Ради про надання згоди на притягнення Федини до кримінальної відповідальності.

Софія Федина, Facebook
Софія Федина, Facebook

Нагадаємо, ДБР відреагувало на заяви депутатів ОПЗЖ та почало кримінальне провадження стосовно співробітників СБУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко повернувся в Україну і зухвало звернувся до ДБР.

Також портал Знай.uа писав, що ДБР направило на підпис Рябошапці першу підозру і проект подання на зняття недоторканності з Порошенка.