У 2004 році Дмитро Романюк прославився після того, як кинув яйце у Віктора Януковича. Тепер він став заступником голови Івано-Франківської ОДА. Про це напередодні у своєму Facebook повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

"Герой дня. Пам'ятаєте відео, коли кинули яйце в Януковича? Людина, який ризикнув таке зробити, – це він, нині заступник голови ОДА в Івано-Франківській області. Дуже світлий, розумний і принциповий. Упевнений, що будемо про нього ще чути, як про ефективного менеджера, значно більше", – повідомив чиновник.

Чим займався Романюк всі ці роки?

Так, за офіційною інформацією, оприлюдненою чиновником у соцмережах, у 2008 році він переїхав до Києва, влаштувавшись на роботу помічником голови комітету у Верховній Раді. Паралельно Романюк був головним спеціалістом в прес-службі президента. У 2009 році повернувся В Івано-Франківськ і отримав посаду директора компанії "Progress Consulting" до 2012 року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Водночас з 2010 до 2016 року Романюк викладав на кафедрі менеджменту і маркетингу в Прикарпатському національному університеті ім. Ст. Стефаника.

В 2015 році він посів крісло керівника Департаменту євроінтеграції та розвитку туризму Івано-Франківської обладміністрації, проте вже в 2016 році переїхав до Києва, влаштувавшись на роботу регіональним координатором в Українському інвестиційному офісі.

З 2017 по 2019 року Дмитро Романюк обіймав посаду юриста в компанії "Моріс Груп", паралельно з цим в період з 2018 по 2019 був головою наглядової ради в MG Invest.

Варто нагадати, що 23 вересня 2004 року Віктор Янукович перебував з робочою поїздкою в Івано-Франківську. Романюк тоді був 17-річним студентом, коли від неприйняття поцілив у тодішнього легітимного яйцем. Внаслідок цього Янукович втратив рівновагу і впав просто перед камерами.

Нагадаємо, заступником голови Івано-Франківської ОДА став організатор "яєчного замаху" на Януковича.

Як повідомляв портал Знай.uа, суд скасував перемогу на виборах депутата від "Слуги народу".

Також портал Знай.uа писав, що українцям представили нову Верховну Раду.