Російська Федерація і Республіка Білорусь ухвалили рішення організувати спільний уряд, спільні ринки газу, нафти, електрики, а також спільні норми податкового законодавства.

Про такі плани та дії домовилися лідери Росії і Білорусі Володимир Путін та Олександр Лукашенко в рамках об'єднання в Союзну державу. Про це стало відомо завдяки повідомленнями білоруських ЗМІ.

Олександр Лукашенко, фото: EPA / ТАСС
Олександр Лукашенко, фото: EPA / ТАСС

"Президенти домовилися, що цілі заявлено грандіозні (договором 1999 року про Союзну державу - ред.) і вони не повинні змінюватися. Це перехід на уніфіковане податкове законодавство, створення єдиних ринків нафти, газу та електроенергії, створити єдиний парламент та уряд з певними повноваженнями, коли незалежні Росія і Білорусь віддають наверх певні керуючі функції з обов'язковим виконанням. Таке завдання зараз вирішується", - заявив посол Білорусі в Росії Володимир Семашко.

Нагадаємо, в Одесі Труханов потрапив під роздачу через Грету Тунберг: тривожні кадри.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Меркель впала на очах у всіх: реакції канцлера позаздрить навіть Зеленський, відео.

Знай.uа писав, політика влади, спрямована на енергокапітуляцію України, стає системною - Ар'єв.