Президент Білорусі Олександр Лукашенко йде на новий президентський термін, заявивши, що "зобов'язаний" висунути свою кандидатуру на пост президента на майбутніх виборах 2020 року.

Лукашенко пояснив свій намір тим, що просто не може проігнорувати цю можливість, оскільки подальше рішення все одно залишиться за вибором народу. Водночас білоруський лідер запевнив, що не буде до знемоги триматися за своє крісло президента, а також вносити зміни в чинний конституційний лад країни.

Олександр Лукашенко, фото: РИА Новости
Олександр Лукашенко, фото: РИА Новости

"Нерозумно було б заявити, що до президентських виборів ми змінимо конституцію", - сказав Лукашенко журналістам. Олександр Лукашенко

Чинний президент Білорусі зазначив, що вибори швидше за все відбудуться влітку 2020 року. Цікаво, що Олександр Лукашенко увійшов в історію Європи як політик, що перебуває на посаді найтриваліший час серед міжнародних лідерів - 25 років. Через це Лукашенка вже давно заочно називають найголовнішим диктатором Європи.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше Лукашенко заявив про загострення на кордоні Білорусі

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Білорусі дівчина влаштувала унікальну фотосесію з картоплею

Також "Знай.ua" писав, що Лукашенко запропонував роботу Білу Клінтону