Відомий журналіст та блогер Ігор Лесєв розкритикував міністра кульури, молоді та спорту Володимира Бородянського після його нещодавнього інтерв’ю. Про це Лесєв написав на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляється, Лесєв вважає, що Бородянський намагається забрати в українців свободу слова. За словами блогера, своїм твердженням, що правду від брехні здатні відрізнити лише 8 відсотків українців, Бородянський поставив під сумнів розумові здібності співвітчизників і тому хоче регулювати блоги в Ютуб. Проте, на думку Лесєва, задумане в Бородянського не вийде, оскільки він не розуміє суті українства.

Унитаз Зеленского Знаете, у нас с вами не так много осталось в нашей стране, что мы еще можем назвать нашим....

Geplaatst door Игорь Лесев op Zondag 1 december 2019

Нагадуємо, що раніше Бородянський заявив, що наполягає на перейменуванні Української православної церкви Московського патріархату.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, суд дозволив негайну ліквідацію православної церкви в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що Папа Римський відмовився приймати в Римі колишнього президента Петра Порошенка.