Сьогодні, 2 грудня, Польща поновила видачу дозволів на в’їзд українським вантажоперевізникам, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

У повідомленні йдеться про те, що з 2 грудня розпочнеться видача попередніх дозволів за попереднім обміном дозволами. Усього планується видати 10 тисяч дозволів. Оформити цей документ можна буде з грудня 2019 року.

Розклад роботи пунктів видачі дозволів

Отримати дозвіл зможуть лише автомобілі масою не більше, ніж 10 тон та відповідають екологічним нормам не менше, ніж Євро-3 для універсальних дозволів та Євро-4 — для транзитних дозволів.

Оформити дозвіл можна на одному з семи пунктів видачі - “Бориспіль”, “Вінниця”, “Голоби”, “Ковель”, “Коростень”, “Львів” та “Хмельницький”.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, що в нинішньому році заробітчани переведуть в Україну загалом 12 мільярдів доларів, що допоможе закрити величезну дірку в бюджеті та продовжувати втримувати курс долара.

Як повідомляв Знай.ua, українці перерахували додому рекордну суму коштів з Польщі.

Також Знай.ua писав, білоруси масово витісняють українських заробітчан з Польщі.