У вівторок, 3 грудня, скандально відомому українському "радикалу" Олегу Ляшку виповнюється 47 років. Олег Валерійович святкує день народження і продовжує генерувати нові крилаті фрази. Його висловлювання бували різними від най безневинних: "Чого ти пихаешься", і до найгучніших: "Повернемо Крим".

Олег Ляшко, фото: Скріншот з відео
Олег Ляшко, фото: Скріншот з відео

Саме до світлого, для радикала, свята ми підготували цілу добірку найцікавіших приколів та фейлів за участю Олега Валерійовича:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам кілька фактів з біографії Олега Ляшка. Головний "радикал" України народився в 1972 році на Чернігівщині. У віці двох років хлопчика віддали до школи-інтернату. За своє нелегке дитяче життя Ляшко побував у трьох дитбудинках, працював пастухом, щоб мати хоч якісь кошти для існування. А по закінченню 9 класів хлопчик вступив до ПТУ вчитися на сільськогосподарського працівника.

Олег Ляшко, ЗІК
Олег Ляшко, ЗІК

Олег Валерійович тричі намагався потрапити до Ради. Перша спроба – в 1998 році, але кандидат вирішив відмовитися від виборів з невідомих причин. У 2002 році знову зробив спробу отримати статус нардепа, але безуспішно.

Тільки через чотири роки Ляшку вдалося пройти до парламенту від партії Юлії Тимошенко. Тоді Олег Володимирович зайняв третє місце. Наступного року знову відбулися вибори – депутату вдалося втриматися у ВР.

Нагадаємо, Ляшко необережно пожартував про сутичку з Герусом: "Зникли труси".

Як повідомляв Знай.uа справою проти Ляшка влада намагається зачистити тих, хто здатний протистояти капітуляції, – Парубій.

Знай.uа писав, прокуратура не реєструє заяву Ляшка для порушення справи проти Геруса за держзраду.