Колишній народний депутат Олег Ляшко розповів, що його зустріч в аеропорту "Бориспіль" з Андрієм Герусом була абсолютно випадковою. Про це Олег Ляшко розповів в ефірі "HARD Влащенко" на телеканалі ZIK.

"Це нонсенс, адже вбивць, ґвалтівників, сепаратистів випускають, обмінюють, звільняють під заставу, а Ляшко – на 60 днів арешту за те, що ми боремося за інтереси України, за енергетичну незалежність України. Мене за це і хочуть посадити у в'язницю. Останній раз мене садили в тюрму при Кучмі, 17 років тому", – заявив Ляшко.

Крім того, він пожартував щодо речових доказів у справі, яка зараз розслідують.

Олег Ляшко, ЗІК
Олег Ляшко, ЗІК

"Ми повернулися з Ізраїлю. До речі, з моїм помічником, якого, до речі, теж хочуть підозра вручати і звинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень Герусу. Я думаю, що кожен, хто бачив це відео із зали офіційних делегацій аеропорту "Бориспіль", розуміє, що там ніяких тілесних ушкоджень не може бути апріорі. Так, порвана сорочка, яка долучена речдоком до матеріалів справи. І я можу сказати, що там не вистачає речових доказів. Там, крім розірваної сорочки, повинні бути ще обіс*ві труси Геруса", – заявив політик.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також він підкреслив, що зустріч виявилася абсолютно випадковою і він не стримався, коли побачив перед собою Геруса.

"Це була абсолютно випадкова зустріч, і, коли я побачив людину, яка, фактично зрадила країну і працює на ворога, відкрила для російської електроенергії ворота в Україну, це просто диверсія. Під час війни таких диверсантів розстрілюють, а у нас він – народний депутат і продовжує робити свої чорні справи", – додав Олег Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко зумів об'єднати нардепів Порошенка і Тимошенко.

Як повідомляв Знай. ua, прокуратура не реєструє заяву Ляшка для порушення справи проти Геруса за держзраду.

Також Знай. ua писав, що Ляшко закидали наповненими презервативами в Борисполі.